Bobine op maat


Handgemaakte stuks met een verhaal,

 

dat is de basis van Bobine. Ik maak (kinder)kleding en accessoires op basis van jouw verhaal – als waardevol geschenk, of als liefdevol cadeautje voor jezelf. 

Kledingstukken op maat, met een bijzondere voorliefde voor kindermode.

Voor een speciale gelegenheid, of gewoon om een uniek stuk te bekomen dat perfect bij jouw kind(eren) past. Kwaliteit en duurzaamheid zijn de kernwaarden van Bobine, al liggen ook elegantie en kleur mij nauw aan het hart. 

 

De basis van elk klein of groot geschenk ligt in jouw handen: een geboortekaartje kan de inspiratie zijn voor een babypakje of dekentje als uniek kraamcadeau, de kleurencombinatie van een huwelijksuitnodiging kan leiden tot het persoonlijkste cadeau op een mooie dag.

 

Ook bij een afscheid – zo’n ander groots moment in het leven – kan een uniek stuk troosten: een plaid vol herinneringen wordt een stoffen tas om een dierbare elke dag mee te dragen, een hemd van iemand die je lief was kan een kussensloop worden waarop je even kan bekomen. Ik vertrek graag van bestaande stukken, maar kies evengoed de stoffen voor jouw ontwerp van nul.

 

 

Wat kan ik voor jou doen?

 

- Kinderkleding: unieke stukken op maat van jouw kind(eren). Als geschenk, of als unieke outfit voor een speciale gelegenheid. (Bijna) alles is mogelijk.

 

- Accessoires: handtassen, toilettassen, heuptasjes of hippe scrunchies. Unieke kleinigheden kunnen de grootste

extra’s worden.

 

- Gepersonaliseerde geschenken bij een geboorte, huwelijk, verjaardag of afscheid: eventueel op basis van een

uitnodiging, aankondiging of willekeurige andere link met de ontvanger.

 

- Upcycling: heb je een stuk dat niet langer dienstdoet maar wel een emotionele waarde heeft? Ik denk graag mee over hoe we dat oude hemd, die hartverwarmende plaid of de jurk van jouw grootmoeder vol herinneringen een waardevolle herbestemming kunnen geven.