Over mij


Hallo, ik ben Eva Vandermeersch (35) uit Ieper, waar ik samenwoon met Hannes en onze dochters Nel, Lea en Odette. Bobine is mijn passieproject, daarnaast geef ik moderne talen op de middelbare school waar ik ook werk als mentor van startende leraren. Tien jaar geleden begon ik zonder veel voorkennis te naaien, ik leerde mezelf de knepen van het vak en maak een decennium later kleding voor ons hele gezin. Door enkele geschenken op vraag te maken, ontdekte ik het plezier van andere mensen blij maken met een cadeau vanuit handen en hart.

 

Met Bobine hoop ik verhalen te vangen in handgemaakte stuks. De baseline ‘de tout mon coeur’ komt niet uit de lucht gevallen: ik maak elk stuk aan mijn naaimachine vanuit het hart, en dat gaat nu eenmaal makkelijker wanneer je de persoon en het verhaal achter een bestelling kent.

 

Naast het persoonlijke aspect is duurzaamheid een van mijn stokpaardjes: in upcycling – oude stukken een tweede leven geven -, maar ook in de keuze van nieuwe stoffen hou ik rekening met oorsprong en kwaliteit.

 

Welkom bij Bobine. Zet je en zeg het eens.