Reviews


Reactie plaatsen

Reacties

Soetkin
3 maanden geleden

Eva maakt (h)eerlijke stuks die een persoonlijk verhaal vertellen. Verrassend, creatief en op maat en met een unieke insteek. Za-lig! ♥️

Talitha
3 maanden geleden

Zonder enige naaiervaring leerde ik in enkele lessen tijd een trui maken voor mijn zoontje. Met veel geduld en een rustige uitleg van Eva bracht ik dit project tot een goed einde.

Dankzij Eva heb ik er een super fijne hobby bij! 🩷

Femke
5 maanden geleden

Mijn dochter wou graag een nieuwe toilettas. Ik wou haar 1 geven voor het leven. En niemand die dat beter kan dan Eva! Ze maakte een ruime en praktische toilettas in een prachtige stof. Mijn dochters ogen begonnen meteen te blinken als ze haar kerstpakje opende. Kleine zus werd natuurlijk ook niet vergeten. Voor haar liet Eva haar helemaal gaan op een te klein geworden (lievelings)bloesje. Het resultaat is fantastisch. Een vrolijk toilettasje én een zakje om iets kleins apart op te bergen en dat allemaal uit dat ene kleine bloesje. Kleine zus kon amper geloven dat dat echt uit haar bloesje kwam. Dikke merci Eva om deze 2 perfecte kerstgeschenken te maken!

Maaike
6 maanden geleden

Ik deed mezelf een tas cadeau. Al meteen bij ontvangst smolt ik al voor de liefde voor 't vak die ik voelde (en dan was ik nog maar bij de verpakking). 🥰 De tas en ik hadden een klik van de eerste seconde! Mijn sleutelbos ook. Die kan het super vinden met de bijhorende sleutelhanger, die ervoor zorgt dat mijn sleutels en ik elkaar ook sneller blijken te vinden. 😊
De tas kan wat hebben. Naast mini-laptop en portefeuille kan ik er nog een kleine vracht onnodige tot onmisbare spullen in kwijt. 😁
Ik ben en blijf blij, met die Bobine-tas van mij!

Sydney V.
7 maanden geleden

Mijn eerste naaiervaring tijdens de 'Start-to-sew'-lessen bij Bobine opgedaan.
Vol passie, kennis van het naaien en de machine(s) en in alle rust heeft Eva haar enthousiasme voor het naaien met me gedeeld. De tips en tricks die je krijgt tijdens de lessen zijn goud waard. Het samen oefenen en dan de les eindigen met een DIY-projectje (juwelentasje en scrunchie voor mijn dochter) motiveren je om er thuis mee aan de slag te gaan. Eva staat ook steeds klaar om hulp te bieden of suggesties te geven voor een volgend projectje.


Ik heb alvast mijn me-time activiteit gevonden en haal er veel voldoening uit. Thanks Eva for making me love and enjoy sewing 🫶🏻.

⭐️AANRADER⭐️

Delfien
8 maanden geleden

Toen mijn tweelingzoontjes hun lentefeest deden, wilden ze een kleurrijk hemdje, een beetje hetzelfde maar niet helemaal. Met zo'n specifieke eisen kon ik niet anders dan te rade bij Eva. Ze wist hun idee om te zetten naar de realiteit. Het resultaat was mooier dan ik had durven denken. De - ondertussen te kleine - hemdjes hangen aan de kast, als herinnering aan een fijn feest.

Lise Serruys
8 maanden geleden

Bedankt Eva voor het hele mooie verversdekentje dat je maakte voor de geboorte van ons zoontje. Jouw keuze van de stof was helemaal raak. Zowel de kleuren als het patroon zijn volledig onze stijl. Ik bestelde meteen nog enkele kussentjes bij in dezelfde stof!

Ingeborg
8 maanden geleden

Eva maakte een prachtig geboortecadeau voor mijn metekindje op basis van haar kleurrijke geboortekaartje en verraste ons bij ons huwelijk met de mooiste mouwloze jasjes voor onze meisjes - ook al in de kleuren van onze uitnodiging. Mooie en stijlvolle souvenirs waar we nog heel lang plezier zullen aan beleven. Met Bobine staat ze voor handgemaakt zonder zweem van geitenwollensok, helemaal zoals ik het graag heb :)