Hoe bestellen?


Ik maak graag een stuk op maat, op basis van jouw/jullie input. Elk stuk is persoonlijk en uniek: daarom overleggen we altijd even vooraf, dat kan via mail of telefonisch, of spring op afspraak binnen bij Bobine. Een jurk, gilet, plaid, handtas, toilettas of bijpassende scrunchie: ongeveer alles wat met naald en draad kan worden bijeengestikt, is een optie. Als geschenk, of gewoon als cadeautje voor jezelf. 

 

Afhankelijk van de opdracht vertrek ik van een bestaand stuk (stof), of ga ik zelf op zoek naar de geschikte materialen voor jouw bestelling. Ik vertrek graag van een kleurencombinatie die je mooi vindt, maar ook een geboortekaartje, huwelijksuitnodiging, het favoriete kledingstuk in jouw kast of een willekeurig ander voorwerp dat jouw inspireert kan de basis zijn voor de kleur- en stofkeuze. Sommige patronen teken ik zelf maar voor de meeste kledij werk ik samen met WISJ designs and Me and kiddo patterns. Klik hieronder om een kijkje te nemen op hun website.

 

Ik maak vooraf een prijsinschatting op basis van stof en omvang van de opdracht, na goedkeuring ga ik voor jou aan de slag. Ook de levertermijn spreken we op voorhand af. Hou er rekening mee dat alle stuks handwerk zijn, en dat lastminute opdrachten vaak niet mogelijk zijn.

 

Heb je een heel concreet of vaag idee? Alles begint met een mailtje naar info@atelierbobine.be  of laat me iets weten via het